Verkkokurssiin sisältyy sairaanhoitajan 2 etävastaanottoa, jotka ovat kestoltaan puolen tunnin pituisia. Sairaanhoitaja on Maria-Terttu Lindfors, Vitasalin perustaja, joka on tehnyt verkkokurssin tiimeineen. Varaa molemmat vastaanottoajat 2 kuukauden sisällä ostopäivämäärästä – merkkaa kalenteriin.

Varaa molemmat vastaanottoajat 2 kuukauden sisällä ostopäivämäärästä – merkkaa kalenteriin.

Varaa aika tästä: calendly.com/vitasalajanvaraus

30 minuuttia sairaanhoitajan vastaanottoa on pieni startti hoitopolkusi alkuun. Puolen tunnin aikana ehdit kertoa tarinasi tai osan tarinaa. Jos olet lähettänyt etukäteen labrat, niin ehdimme käsitellä ainakin osan labroistasi. Teen muutamia kysymyksiä ja lopuksi annan yhden tai kaksi ’kotitehtävää’. Kun olet tehnyt kotitehtävän (esimerkiksi soodatesti tai labrassa käynti), varaa toinen aika.

Kun olet tehnyt kotitehtävän/-t, arvioimme yhdessä tekojen vaikutuksia ja annan edelleen yhden tai kaksi kotitehtävää. Kirjaa kotitehtävät omiin muistiinpanoihisi

Verkkokurssin sairaanhoitajan vastaanotottojen kotitehtävät liittyvät verkkokurssin materiaaliin. Löydät laboratoriokokeet ja ravintolisäehdotukset verkkokurssimateriaalista. Verkkokurssin vastaanotoista ei tule kirjallista yhteenvetoa, koska pääosin löydät materiaalin verkkokurssilta. 

Valmistaudu halutessasi sairaanhoitajan vastaanottoon

lähetä laboratoriokokeet etukäteen / näytä labrat zoomissa tai teamsissa vastaanoton aikana


Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.