Sairaanhoitajan kolme vastaanottokertaa

280,00 

Kolme sairaanhoitajan vastaanottokertaa (etänä, livenä tai mahdollisuuksien mukaan kotikäyntinä) sisältää 90 min + 30 min + 30 min pituiset tapaamisajat. Ensimmäisen kerran 90 minuutin tapaaminen mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja systemaattisen lähestymistavan terveyshaasteisiisi. Sinulla on mahdollisuus kertoa tarinasi kiireettä. Aiempien laboratoriokokeiden tulosten näkeminen auttaa hahmottamaan kokonaistilannettasi. Voit lähettä laboratoriokoetulokset ennen vastaanottoa minulle.

Varattuasi ajan, lähetän sinulle oirekyselyitä. Voit vastata kyselyihin, jos voimavarasi sallivat. Oirekyselyiden tulokset auttavat hahmottamaan kokonaistilannettasi entistä syvemmin.

Jokaisen vastaanoton jälkeen saat kirjallisen etenemissuunnitelman, jonka avulla voit edetä askel askeleelta.

Kun olet ostanut tuotteen, pääset varaamaan vastaanottoajan kirjautumalla Oma tili -sivulle ja klikkaamalla siellä tätä tuotetta. Löydät ajanvarauslinkin ja ohjeet, miten valmistaudut vastaanotolle.

Vastaanoton hinta on alv-vapaa.

Osasto:

Kuvaus

Kärsitkö pitkittyneistä oireista? Etkö ole saanut apua yrityksistä huolimatta? Haluatko edetä systemaattisesti ja kokonaisvaltaisesti kohti terveyttä?
Kolmella sairaanhoitajan vastaanottokerralla on mahdollisuus edetä kiireettä ja syvällisesti. Ensimmäisen vastaanoton kesto on 90 min., joka antaa mahdollisuuden sinulle kuvata tilannettasi ja historiaasi monipuolisesti. Oirekyselyt auttavat hahmottamaan tilannettasi. Monesti pitkään kestäneeseen oireeseen saattaa tottua ja tällöin oirekysely auttaa havaitsemaan piiloon jääneitä oireita.
Aiemmat laboratoriokoe- ja muut tutkimustulosraportit ovat tärkeitä yksilöllisen ja vaikuttavan etenemissuunnitelman luomiseksi. Saat kirjallisen etenemissuunnitelman heti tapaamisemme jälkeen.
Vastaanotto tapahtuu etänä tai henkilökohtaisesti. Myös kotikäynnit toteutuvat mahdollisuuksien mukaan.