Juhlitaan!

Vieläkin tuntuu, että otetaan ensiaskeleita, mutta siitä on jo 5 vuotta! Vitasal terveysvastaanoton perustamisesta! Kesäkuun ensimmäisenä päivänä Vitasal terveysvastaanotto täyttää 5 vuotta.

Kirjeeni lopussa on paljon tarjouksia syntymäpäivään liittyen.

Kannattaa unelmoida!

Onneksi tiesin, että uupuneena tulee muistella niitä hetkiä elämässä, jotka ovat sytyttäneet tai miettiä, mikä olisi ihaninta tulevaisuudessa. Vaikka ajattelu uupuneena oli lähes mahdotonta, kykenin kuvittelemaan, millainen työajanviete olisi upeinta. Unelmani on toteutunut! Saan ja voin opiskella syvällisesti asioita ja samalla paneutua ajan kanssa asiakkaideni ja potilaideni terveyshaasteisiin.

 

Terveyden haasteisiin on harvoin pikaratkaisuja

Suomen terveydenhuollon heikentymisen yksi syy on se, että vastaanottoajat ovat 10-20 minuuttia. Pääosa terveyshaasteista ei ole sellaisia, että ongelma saadaan ratkaistua parissa kymmenessä minuutissa.

Funktionaalisessa lääketieteessä oireen/oireiden syytä etsitään monesta näkökulmasta. Halutaan tietää vanhempien ja sisarusten terveystilanteesta, asiakkaasta lapsuudessa, nuoruudessa, aikuisuudessa. Verikokeista saadaan paljon tietoa. Pääsääntöisesti terveydenhuollossa oirehtivalta ihmiseltä otetaan liian suppeasti kokeita joskin on tiedossa, että tehdään myös ‘rasti ruutuun’ -tyylillä turhia hoitoja ja lääkekokeita.

Keholla pitää olla tietyt jutut kunnossa, jotta keho toimii

Funktionaalisen lääketieteen testit antavat tietoa kehon välttämättömistä perustoiminnoista. Vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja polyfenoleita tulee olla riittävästi, haitta-aineita ei saa olla kehossa liikaa, hyviä mikrobeja tulee olla riittävästi ja epäedullisia mikrobeja suhteessa vähemmän. Vaativimmissa tilanteissa tarvitaan tietoa välittäjaineiden toiminnasta. Geenitestit tuovat valoa tilanteisiin, jossa “normaalit” auttamiskeinot eivät toimi ja oirehtimisen syytä ei  meinata saada selville.

Vitasal terveysvastaanotto palvelee systemaattisesti, kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti

Haluan syventyä potilaani/asiakkaani tilanteeseen syvästi, laajasti ja kokonaisvaltaisesti. Ensimmäinen vastaanottokerta on kestoltaan 1.5 tuntia, jotta saan monipuolisesti ja kattavasti tietoa potilaani tilanteesta. Samalla voidaan tehdä jo helppoja kotitestejä, joiden avulla yksilöllinen etenemissuunnitelma hahmottuu. Voit varata ajan posti@vitasal.fi tai Vitasalin verkkokaupasta. Synttäripäivänä kaikki verkkokaupan tuotteet ovat – 50%.

Kun ihmisen “korttitalo” on alkanut sortua, sen korjaamiseen tarvitaan monenlaisia toimia. Tarvitaan pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä ja potilaalta voimia tukea kehoa ja mieltä monelta suunnalta. Laboratoriokokeiden, tarvittaessa funktionaalisten testien avulla hahmottuu yksilöllinen polku, kohti tervehtymistä. Yksi tapaamiskerta ei riitä juuri koskaan. Vitasal terveysvastaanoton palvelupaketit sisältävät 3, 5 tai 10 kertaa.

Tietoa muodostuu koko ajan meidän parhaaksemme

Yrittäjyys on mahdollistanut syventymisen intohimoaiheisiini. Vuonna 2005 katsoin Fysiologian kirjaani ja ajattelin, että vielä jonain päivänä tajuan, mitä sitruunahappokierto tarkoittaa. Kaaviokuva näytti salakirjoitukselta. Vuosien opiskelujen ja luentojen myötä kaaviokuva on alkanut näyttää tutulta. Yhteyksiä ihmisen terveystilanteeseen tai sairaustilanteeseen on mahdollista mitata tarvittaessa sitruunahppokierron tutkimisen avulla! (usein verikokeet riittävät). 

Jatkuva tiedon hankinta ja opiskelu on sekä ihanaa että välttämätöntä. Mahtavan verkostoni avulla saan jatkuvasti tuta tiedollisen ristiriidan → tästä en tiedä vielä riittävästi. Tiedollisen ristiriidan tunne saa minua hankkimaan lisää koulutusta potilaideni parhaaksi.

Kiitokset

Kiitokset potilailleni  ja asiakkailleni luottamuksesta! Kiitän, että tuotte minua  jatkuvasti uuden tiedon äärelle. Jokainen potilas/asiakas on casestudy, tapaustutkimus. Haluatte antaa tarvitsemaani tietoa, jotta kokonaiskuva muodostuu ja yksilöllinen hoitosuunnitelma mahdollistuu. Suurkiitos!

Kiitos kollegoille, toisille terveysalan yrittäjille! On mahtavaa debatoida haastavista tilanteista, vaihtaa tietoa ja taitoa! Kiitos, kun olette pyytäneet luennoimaan. On ollut pakko opiskella aina lisää, se on mahtavaa!

Kiitos miehelleni sietämisestä! Monenlaista jännitystä ja epävarmuutta on riittänyt. Kiitos kaikesta teknisestä avusta. Ei ole haasteita, joita hän ei ratkaisisi. Lapset tuovat tarpeellisia breikkejä työntekoon. Perheeni toimii tutkimusmateriaalinani. Meneillään on hanke, jossa koko perheen mikrobisto tutkitaan GI MAP –testin avulla. Kuinka samanlainen mikrobistomme on, mitä haasteita löytyy, miten niitä ratkaistaan.

Kiitos Evy! Liitelevät ja leijailevat ajatukset ja ideat, niistä tulee vaivattomasti kuva ja teksti. Kaikki on niin helppoa! Thank you, I love you!

Kiitos Susa & Nordic Laboratories! Funktionaalisten testien avulla tiedon jano on kasvanut ja uutta tietoa on muodostunut. Jännityksellä odotan ensi vuotta, miten ja missä testien käyttö laajenee. Laajempien tutkimusten ja testien käyttöönotto on välttämätöntä, jos halutaan päästä oireiden syntysyihin kiinni. Ei tule odotella vain diagnoosia,  jolloin kehon häiriötilojen korjaaminen voi olla myöhäistä.

Kiitos TerveysSummit & Karita Aaltonen, että olen saanut olla kertomassa ajankohtaisista aiheista ja “löydöksistäni”. Raudanpuute & epäedulliset mikrobit ovat edelleen esilletuomaton aihepiiri mediassa. Onneksi raudanpuute kuitenkin muuten esillä jatkuvasti, toisin kuin muutama vuosi sitten. Kiitos Birgit/Biomed koulutuksista ja sujuvasta yhteistyöstä.

Kiitos sukulaisille Samuli, Maija-Liisa, Taneli, Nestori yrittämiseen liittyvistä keskusteluista. Yrittäminen – se on edelleen monelta osin epämukavuusalueella olemista, vieläkin ajattelumalli virkamiesmäinen tällä saralla 🙂 Virkistävää kuulla eri aloilla toimivien yrittäjien ajatuksia ja ideoita yrityksestäni ja miten toimintaa voisi edelleen kehittää.

Synttäritarjoukset voimassa syntymäpäivänä torstaina 1.6.2023

 Alla synttäritarjouksia, valitse niistä sopiva itsellesi tai läheisellesi!

Tilaa hiusanalyysi, tulkitsen suullisesti testituloksen sinulle maksutta 30 min etävastaanotolla. Testin hinta n. 170 e (Nordic Laboratoriesin tuote, synttäriale ei koske hiustestin hintaa).

Tilaa testi posti@vitasal.fi. Tarvitsen: nimi, osoite, puh nro, e-mail, syntymäpäivä, pituus, paino.

Lue lisää hiusanalyysistä tästä: https://vitasal.fi/hiustesti-helppo-ja-halpa-147-tapa-arvioida-kehon-terveytta-tai-sairautta/

GI MAP – testi, tulkitsen suullisesti testituloksen sinulle maksutta 30 minuutin etävastaanotolla. estin hinta n. 408 e (Nordic Laboratoriesin tuote, synttäriale ei koske GI MAP – testin hintaa).

Tilaa testi posti@vitasal.fi. Tarvitsen: nimi, osoite, puh nro, e-mail, syntymäpäivä, pituus, paino. 

Lue lisää hiustestistä: https://vitasal.fi/gi-map-testi-ratkaisu-pitkittyneisiin-vatsavaivoihin/ 

Verkkokaupan kaikki tuotteet – 50% syntymäpäivänä 1.6.2023, käytä kassalla koodia SYNTTÄRIT50%

Vitasalin verkkokaupan tuotteet 5 vuotissyntymäpäivänä – 50%, syntymäpäivän ajan eli 1.6. Esimerkiksi 3 sairaanhoitajan (etä)vastaanottokertaa normaalihinta 270 e, syntymäpäivänä – 50%.

Osallistu/t arvontaan, paljon lahjoja

Liity Vitasal terveysvastaanoton uutiskirjeen tilaajaksi, osallistut arvontaan muiden uutiskirjeen tilaajien kanssa! Olet arvonnassa mukana, jos olet jo uutiskirjeen tilaaja! Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 4.6. 

Arvontavoitot muun muassa

·       B12 (Pharma Nord)

·       Melatoniini (Pharma Nord)

·       D-vit (Pharma Nord)

·       Karmolis – tipat

·       Karmolis – tipat

·       Viisi (5) maksutonta etävastaanottoaikaa (30 min)

Maksuton etävastaanotto 5-vuotisjuhlien kunniaksi viidelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle!

Voit saada myös maksuttoman etävastaanoton (30 min) siten, että laitat minulle viestin toiveestasi saada maksuton etävastaanotto osoitteeseen posti@vitasal.fi. Viisi ensimmäiseksi ilmoittautunutta saa maksuttoman etävastaanoton.

Jos olet viiden ensimmäisen ilmoittautuneen joukossa (ilmoitan henkilökohtaisesti viidelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle), voit halutessasi lähettää viimeisimmät laboratoriokoetulokset / testit ennen vastaanottoa, jolloin voimme keskustella tuloksistasi.

Ja nyt, kohti kuudetta Vitasalin terveysvastaanotto-vuotta. Ollaan esikouluiässä 🙂 Ihanaa, että olet ollut mukana!

Verkkokaupan kaikki tuotteet – 50% syntymäpäivänä 1.6.2023, käytä kassalla koodia SYNTTÄRIT50%

 Verkkokaupan hinnat nousevat syntymäpäivien jälkeen. 

Kaikkea hyvää sinulle! 

                    Ystävällisin terveisin Maria-Terttu & tiimi

Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.