Uupuneesta eläväksi -verkkokurssi

199,00 

• Verkkokurssin normaalihinta on 199,-
• Kurssin erikoishinta on 99,- euroa 21.11.2021 saakka.

Hintaan sisältyy kaksi 30 min sairaanhoitajan etävastaanottoa.

Hinnat sis. alv.

Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa Uupuneesta eläväksi -verkkokurssille

Näin muutamme maailmaa yhdessä! Kattavasta terveydenhuoltoverkostostamme huolimatta moni uupunut junnaa paikallaan ja edistystä ei tapahdu. Uupuneen hoidossa korostuu mielenterveyden hoito. Sitäkin tarvitaan, mutta se ei riitä.

Tällä verkkokurssilla opimme, mitä fysiologisia muutoksia kehossamme tapahtuu pitkittyneen stressin seurauksena.

Olet ottanut vastuuta omasta terveydestäsi, onnea siitä!

Saat nyt apua hoitopolulla etenemiseen niin tiedollisesti kuin konkreettisestikin. Verkkokurssi sisältää 2 sairaanhoitajan vastaanottokertaa (30 min). Sairaanhoitajan vastaanottokerrat (etä) on varattavissa 2 kuukauden aikana verkkokurssin ostopäivästä. Teet myös arviointeja omasta tilanteestasi testien ja laboratoriokokeiden avulla, mutta myös arvioimalla uupumusta kuvaavia tekijöitä kehossasi. Tiedostamalla uupumuksen merkit, ja kertomalla ne ammattilaiselle, sekä mittaamalla erinäisiä asioita kehostasi, kokonaiskuvan muodostuminen saattaa hipoa täydellisyyttä. Sähköisen työkirjan avulla voit seurata tervehtymistäsi monen eri mittaus- ja arviointimenetelmän avulla.

Hoitopolkusi vaatii monia valintoja tienhaaroissa. Jokaisella on omanlainen polku, ja montaa yhteistä ohjetta ei voida antaa. Tämän verkkokurssin avulla saat tukea ja ohjausta eri vaiheissa. Muun muassa Uupuneesta eläväksi – Facebook ryhmä tarjoaa vertaistukea sekä mahdollisuuden kysyä ja keskustella yhteisestä aiheestamme, uupumuksen parantamisesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uupuneesta eläväksi -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *