Tyytyväisen asiakkaan havaintoja Maria-Tertun kanssa kuljetusta parenamispolusta.

-Maria-Tertulla on todella pitkä kokemus terveydenhoitoalalta. Hänessä yhdistyy sairaanhoitajan ja täydentävien hoitojen ja ravintoterapeutin osaamiset hienoksi kokonaisuudeksi. 


-Maria-Terttu pääsi tosi nopeasti perille monimutkaisista ja pitkään jatkuneista terveyshuolistani sympaattisella ja lämpimällä lähestymistavalla.


-Maria-Terttu on helposti lähestyttävä ja lämmin persoona, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus terveydenhoitoalalta. 


-Maria-Terttu on mahtava tietopankki ja kokenut ammattilainen, kun haluat hoitaa itseäsi kokonaisvaltaisesti. Itse olen saanut apua hankaliin hiiva- ja vaihdevuosioireisiin ja olen pystynyt näin välttämään vahvojen lääkkeiden käytön.


-Maria-Terttu paneutuu lämmöllä ja sydämellä ongelmiin ja laatii jatkohoidolle suunnan ja tavoitteet. Hänen hoidossaan et jää yksin. Kynnys laittaa viestejä tilanteen etenemisestä on matala ja Maria-Terttu on hyvin tavoitettavissa silloin, kun häntä tarvitaan.


-Maria-Terttu on aktiivinen terveydenhoitoalan ammattilainen. Hänellä on laaja-alainen kokemus alalta ja mikä hienointa edelleen kiinnostus ja motivaatio oppia uutta ja selvittää uusia hoitomuotoja. Sain monia hyviä vinkkejä häneltä omiin terveysongelmiini.

 
-Maria-Tertulta kuulin ensimmäistä kertaa uusimmista hormonitesteistä. Itselleni tämä oli tärkeä tieto saada selvyyttä hankaliin vaihdevuosioireisiin.

 
-Maria-Tertulta kuulin otsonihoidoista. Olen saanut niistä apua hankaliin kuivuusoireisiin liittyen vaihdevuosiin. Otsonihoidoista oli selvästi apua ja enkä tarvinnut voimakkaita lääkkeitä tähän vaivaan.

 
-Maria-Tertun vastaanotolla yhdistyy hienosti kokeneen sairaanhoitajan tietämys täydentäviin hoitomuotoihin. Tämä satsaus terveyteeni kannatti ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi Maria-Terttua, jos haluat selvittää hankalia terveysongelmia kokonaisvaltaisesti ja omaa immuniteettia vahvistaen.

Tyytyväinen asiakas

Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.