Tyytyväisen asiakkaan havaintoja Maria-Tertun kanssa kuljetusta parenamispolusta.

-Maria-Tertulla on todella pitkä kokemus terveydenhoitoalalta. Hänessä yhdistyy sairaanhoitajan ja täydentävien hoitojen ja ravintoterapeutin osaamiset hienoksi kokonaisuudeksi. 


-Maria-Terttu pääsi tosi nopeasti perille monimutkaisista ja pitkään jatkuneista terveyshuolistani sympaattisella ja lämpimällä lähestymistavalla.


-Maria-Terttu on helposti lähestyttävä ja lämmin persoona, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus terveydenhoitoalalta. 


-Maria-Terttu on mahtava tietopankki ja kokenut ammattilainen, kun haluat hoitaa itseäsi kokonaisvaltaisesti. Itse olen saanut apua hankaliin hiiva- ja vaihdevuosioireisiin ja olen pystynyt näin välttämään vahvojen lääkkeiden käytön.


-Maria-Terttu paneutuu lämmöllä ja sydämellä ongelmiin ja laatii jatkohoidolle suunnan ja tavoitteet. Hänen hoidossaan et jää yksin. Kynnys laittaa viestejä tilanteen etenemisestä on matala ja Maria-Terttu on hyvin tavoitettavissa silloin, kun häntä tarvitaan.


-Maria-Terttu on aktiivinen terveydenhoitoalan ammattilainen. Hänellä on laaja-alainen kokemus alalta ja mikä hienointa edelleen kiinnostus ja motivaatio oppia uutta ja selvittää uusia hoitomuotoja. Sain monia hyviä vinkkejä häneltä omiin terveysongelmiini.

 
-Maria-Tertulta kuulin ensimmäistä kertaa uusimmista hormonitesteistä. Itselleni tämä oli tärkeä tieto saada selvyyttä hankaliin vaihdevuosioireisiin.

 
-Maria-Tertulta kuulin otsonihoidoista. Olen saanut niistä apua hankaliin kuivuusoireisiin liittyen vaihdevuosiin. Otsonihoidoista oli selvästi apua ja enkä tarvinnut voimakkaita lääkkeitä tähän vaivaan.

 
-Maria-Tertun vastaanotolla yhdistyy hienosti kokeneen sairaanhoitajan tietämys täydentäviin hoitomuotoihin. Tämä satsaus terveyteeni kannatti ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi Maria-Terttua, jos haluat selvittää hankalia terveysongelmia kokonaisvaltaisesti ja omaa immuniteettia vahvistaen.

Tyytyväinen asiakas