[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Terveysvastaanotto.fi:n blogiaiheet liittyvät terveyteen tavalla tai toisella. Tällä kertaa esittelen levollisen paikan lepäämiseen, toipumiseen, virkistymiseen. 

Olemme avanneet Merjan kanssa juuri englanninkieliset sivut www.stopirondeficiency.com. Jos Sinulla on ystäviä ulkomailla, voitko vinkata sivustosta hänelle. Siellä on toistaiseksi maksuton raudanpuutetesti tarjolla. Sisältöä tulee hiljalleen lisää. 

MISTÄ LÖYDÄN PAIKAN, JOSSA TOIPUMINEN ON TÄYDELLISTÄ TAI LÄHES TÄYDELLISTÄ? OLEN LÖYTÄNYT SELLAISEN JA HALUAN NEUVOA PAIKAN MYÖS SINULLE: 

MAANPÄÄLLISET PARATIISIT – SUOSITUS N:RO 2

Hyvinvointi-kokonaistaideteos – hotelli St George

HELPPO SAAVUTTAA

Toukokuussa 2018 avattiin Helsingin keskustassa hotelli St. George. Hotelli sijaitsee Yrjönkadulla, Vanhan kirkon puiston yhdellä laidalla. Hotellissa yhdistyy korkeatasoinen taide, muotoilu, arkkitehtuuri, hyvinvointi. Atmosfääri on hiljainen ja eleetön: sopii minulle! 

KOKONAISTAIDETEOS

 

Taiteilija Klaus Haapaniemen suunnittelema tila on nimeltään Wintergarden. Haapamäki on suunnitellut lähes kaikki yksityiskohdat tilassa. Esimerkiksi taideteostapettien avulla vierailija voi kuvitella olevansa lehtometsässä – jos et pääse Kirjakkalan ruukkikylÄn livelehtometsiin. Tilan luonnollinen valo tulee isosta kattoikkunasta. Kattoikkunan alla lentää ihana Pekka Jylhän taideteos. Ystävien on mahdollista kokoontua pienissä tiloissa, jotka ovat ’olohuoneen’ yhteydessä. Ilta-aikaan baarissa voi nauttia pieniä pohjoismaisia herkkuja, muikkua, savusilakoita, pikkelssejä tai mätiä. Aion mennä maistamaan.

Lehtometsää

 

Lehtometsää

Hotellin yhteydessä on kortteliravintola Andrea. Suurin osa raaka-aineista tulee Suomesta ja Pohjoismaista; luomua ja lähituotantoa. Sen voi aistia tarjottavissa ruuissa. Vaalea grillattu kala tomaattikastikkeessa oli saatu täydelliseksi makuelämykseksi.  

St. Georgen Bakery on kahvila ja leipomo hotellin asiakkaille sekä ohikulkeville. Se on myös ’kirjasto’, voit lukea päivän lehdet tai ottaa kirjahyllystä luettavaa. Kirja- ja lehtikauppa Monocle Shop on Bakeryn vieressä 

Osa aamupalatarjoilusta

 

Osa aamupalatarjoilusta

Sauna, höyrysauna, allas, kaunis lepotila, hiljaisuus<3, treenisali, hoidot (hieronnat, ravitsemus- ja unikonsultaatiot) kutsuvat vierailemaan paikalla uudelleen. Hotelli on täynnä yksityiskohtia, joita suosittelen tutkittavaksi. 

ARVIOINTI

 ARVOSANA 1->5 HUOMIOITA
Kauneus6Erityismaininnan saa Klaus Haapaniemen sisustama tila! Merkittäviä taideteoksia siellä täällä, merkittävien taiteilijoiden teoksia Suomesta ja ulkomailta
Siisteys5Ehkäpä liiankin steriiliä J
Ravinto5Ah! Lähi- ja luomutuotteita, itsepuristettuja mehuja, luomumunista erilaisia aamupalatuotteita tarjolla, erikoiskahveja
äänimaisema5Silence!
Sisäilman puhtaus4Olisin halunnut avata ikkunan, mutta se ei ollut mahdollista. Tykkään tuulettaa ikkunan kautta. Ei mielestäni ollut kuitenkaan sisäilmaongelmaa. 
Luonto3Helsingin ydinkeskustassa, mutta hiljaisella kadulla, Vanhan kirkon kaunis puisto vastapäätä. Merenrantaan alle kilometrin matka.
ilmapiiri5Avulias, huomaavainen, hiljainen
muuta5Bakery kaikkien käyttöön, laatukahvit ja välipalat ohikulkevalle, kauniit tilat, niin kauniit
hintataso1Hirveän kallis 

YHTEYSTIEDOT:

Yrjönkatu 13
00120 Helsinki

Vastaanotto
+358 9 4246 00 11
reception@stgeorgehelsinki.com

Ihana ravintolan vessa

 

Ihana ravintolan vessa

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.