Tervetuloa Uupuneesta eläväksi -verkkokurssille

Näin muutamme maailmaa yhdessä! Kattavasta terveydenhuoltoverkostostamme huolimatta moni uupunut junnaa paikallaan ja edistystä ei tapahdu. Uupuneen hoidossa korostuu mielenterveyden hoito. Sitäkin tarvitaan, mutta se ei riitä.

Tällä verkkokurssilla opimme, mitä fysiologisia muutoksia kehossamme tapahtuu pitkittyneen stressin seurauksena. 

Olet ottanut vastuuta omasta terveydestäsi, onnea siitä! 

Saat nyt apua hoitopolulla etenemiseen niin tiedollisesti kuin konkreettisestikin. Verkkokurssi sisältää 2 sairaanhoitajan vastaanottokertaa (30 min). Sairaanhoitajan vastaanottokerrat (etä) on varattavissa 2 kuukauden aikana verkkokurssin ostopäivästä. Teet myös arviointeja omasta tilanteestasi testien ja laboratoriokokeiden avulla, mutta myös arvioimalla uupumusta kuvaavia tekijöitä kehossasi. Tiedostamalla uupumuksen merkit, ja kertomalla ne ammattilaiselle, sekä mittaamalla erinäisiä asioita kehostasi, kokonaiskuvan muodostuminen saattaa hipoa täydellisyyttä. Sähköisen työkirjan avulla voit seurata tervehtymistäsi monen eri mittaus- ja arviointimenetelmän avulla.

Hoitopolkusi vaatii monia valintoja tienhaaroissa. Jokaisella on omanlainen polku, ja montaa yhteistä ohjetta ei voida antaa. Tämän verkkokurssin avulla saat tukea ja ohjausta eri vaiheissa. Muun muassa Uupuneesta eläväksi – facebook ryhmä tarjoaa vertaistukea sekä mahdollisuuden kysyä ja keskustella yhteisestä aiheestamme, uupumuksen parantamisesta.

Verkkokurssin tavoite

  • Saat tietoa, mitä pitkittynyt stressi eli uupumus tekee kehollesi
  • Saat tietoa, millä tavoin pitkittynyttä stressiä kehossa voidaan mitata ja arvioida
  • Saat tietoa, miten uupunutta kehoa tuetaan ravinnolla ja ravintolisillä
  • Saat ohjeet hoitopolulla etenemiseksi
  • Saat askelmerkit hoitopolulla etenemiseen 
  • Ymmärryksesi lisääntyy uupumukseen vaikuttavista tekijöistä

Verkkokurssin sisältö

Verkkokurssin tekijästä

Olen Maria-Terttu Lindfors, Vitasalin perustaja. Koulutukseltani olen

  • sairaanhoitaja
  • terveystieteen maisteri
  • funktionaalisen lääketieteen asiantuntija
  • ravitsemuksen asiantuntija

Takanani on pitkä kokemus vaikuttavasta ja innovatiivisesta hoitotyön kehittämisestä ja toteuttamisesta. Minulla on myös vuosien käytännön kokemus siitä, että oireita voidaan poistaa ja hankaliin terveysongelmiin voidaan vaikuttaa selvittämällä oireiden perimmäinen syy. Vuosien ammatillinen kokemus hankalien terveysongelmien syiden selvittämisestä ja ratkaisemisesta.

Lähestymistapani vastaanotollani on looginen:  oireiden selvittämiseksi hyödynnetään osaamista muun muassa biokemiasta, fysiologiasta ja mikrobiologiasta. Näin päästään käsiksi oireiden juurisyihin ja asianmukaiseen hoitoon.

Kurssin hintaan sisältyy kaksi 30 min. sairaanhoitajan etävastaanottoa

Voit varata sairaanhoitajan vastaanottoajat 2 kk:n aikana kurssin ostopäivästä. calendy.com/vitasalajanvaraus

Suljettu Facebook-yhteisö – liity mukaan

https://www.facebook.com/groups/422874762590208


Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.