Tervetuloa RAUTA YLÖS! -verkkokurssille

Kiitos, kun olet lähtenyt mukaan kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinostuneiden joukkoon! Osallistumalla kurssille ymmärrät raudanpuutetta syvemmin ja osaat jatkossa etsiä luotettavaa lisätietoa. Olen kerännyt tälle kurssille tieteellisistä julkaisuista erittäin tärkeää informaatiota raudanpuutteesta ja koonnut selkeät modulit, joiden avulla tieto on helpompi sisäistää. 

Kurssi sisältää paljon tietoa sekä tehtäviä, joiden kautta ymmärrät itse paremmin omaa raudantarvettasi ja rautatasapainoa. Tehtävät löydät myös jokaisen modulin alusta.

Olet saanut sähköpostiisi linkin kurssille kirjautumiseen. Kun luet tätä tekstiä, olet jo kirjautunut alustalle tunnuksella ja salasanallasi. Tunnukset ovat henkilökohtaiset. Kurssin materiaalit on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Kun poistut alustalta, pääset kirjautumaan uudelleen kurssisivulla käytämällä tunnuksiasi.

Onko sinulla jotain kysyttävää kurssialustaan tai kurssin käymiseen liittyen? Voit jättää minulle pohdintoja tai kysymyksiä sähköpostilla info@vitasal.fi. Otan mielelläni kysymyksiä ja ideoita vastaan!


Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.