Kilpirauhasen vajaatoiminnasta vuosia kärsineenä olen aloitekyvytön, energiataso on matala, työn ulkopuolien aika menee lepäämiseen. Käyn säännöllisesti lääkärissä, mutta hoidoista huolimatta vointini ei ole riittävän hyvä.

Terveysvastaanoton Maria-Terttu ehdotti minulle lisää laboratoriokokeita. Siinä havaittiin raudanpuute (ilman anemiaa). Nyt tiedän itsekin, että kilpirauhanen ei toimi oikein kunnolla, jos ei ole rautaa varastossa. Ferritiiniarvo osoittautui matalaksi. Minulla on myös paljon vatsa-ongelmia, joka on toinen syy raudanpuutteelle.

Kun on aivosumuinen ja koomaväsynyt, yksinkertaiset ohjeet ja toivon luominenon tärkeää. Väsyneenä oikeiden tekojen valinta ja toteuttaminen jää usein tekemättä. Maria-Terttu on kannustava ja hänellä on paljon kokemusta hyvistä hoitotuloksista, niin tämä välittyy asiakkaallekin. Jaksan ja haluan tavoitella parempaa terveyttä hänen kanssaan. Askel askeleelta. Ammattilaisen tuki muutoksessa on välttämätön. ”

L Silvennoinen, 55 v.

Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.