Tervetuloa Uupuneesta eläväksi -verkkokurssille

Näin muutamme maailmaa yhdessä! Kattavasta terveydenhuoltoverkostostamme huolimatta moni uupunut junnaa paikallaan ja edistystä ei tapahdu. Uupuneen hoidossa korostuu mielenterveyden hoito. Sitäkin tarvitaan, mutta se ei riitä.

Tällä verkkokurssilla opimme, mitä fysiologisia muutoksia kehossamme tapahtuu pitkittyneen stressin seurauksena. 

Olet ottanut vastuuta omasta terveydestäsi, onnea siitä! 

Saat nyt apua hoitopolulla etenemiseen niin tiedollisesti kuin konkreettisestikin. Verkkokurssi sisältää 2 sairaanhoitajan vastaanottokertaa (30 min). Sairaanhoitajan vastaanottokerrat (etä) on varattavissa 2 kuukauden aikana verkkokurssin ostopäivästä. Teet myös arviointeja omasta tilanteestasi testien ja laboratoriokokeiden avulla, mutta myös arvioimalla uupumusta kuvaavia tekijöitä kehossasi. Tiedostamalla uupumuksen merkit, ja kertomalla ne ammattilaiselle, sekä mittaamalla erinäisiä asioita kehostasi, kokonaiskuvan muodostuminen saattaa hipoa täydellisyyttä. Sähköisen työkirjan avulla voit seurata tervehtymistäsi monen eri mittaus- ja arviointimenetelmän avulla.

Hoitopolkusi vaatii monia valintoja tienhaaroissa. Jokaisella on omanlainen polku, ja montaa yhteistä ohjetta ei voida antaa. Tämän verkkokurssin avulla saat tukea ja ohjausta eri vaiheissa. Muun muassa Uupuneesta eläväksi – Facebook ryhmä tarjoaa vertaistukea sekä mahdollisuuden kysyä ja keskustella yhteisestä aiheestamme, uupumuksen parantamisesta.

Haluatko pysyä ajantasalla kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvissä asioissa?

Liittymällä Vitasalin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi arvokasta tietoa terveydestä. Voit halutessasi poistua listalta milloin vain.